Zvanično - Košta u Juventusu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2017, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Košta u Juventusu! (foto)

Kao što je i najavljivano, Brazilac je novo pojačanje "Stare dame".

Pisalo se u prethodnih mesec i kusur dana da bi ofanzivac Bajerna Daglaš Košta mogao da se preseli u redove prvaka Italije.

Danas su stigle potvrde da je transfer pred realizacijom, a sada je sve i ozvaničeno.

Bivši fudbaler Šahtjora je sleteo u Torino, uskoro se očekuje i konačna realizacija ovog transfera.

Brazilac je karijeru počeo u Gremiju, a 2010. se preselio u redove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Šahtjora iz Donjecka.

Nakon pet godina i nešto manje od 200 utakmica u dresu ukrajinskog velikana, preselio se u redove minhenskog Bajerna za 30 miliona evra.

Parafirao je tada petogodišnji ugovor sa nemačkom gigantom, ali je dolaskom Karla Anćelotija na klupu "Bavaraca" pao u drugi plan, te je ovog leta odlučeno da sa njim neće biti produžen ugovor.

Juve se prvi javio, a sada su i uspeli u svojoj nameri da Daglaša Koštu presele u svoje redove.

On će najpre godinu dana provesti na pozajmici u redovima "Bjankonera", a Juve se obavezao da po isteku kratkoročnog ugovor i otkupi njegov ugovor. Bajern će na ime transfera inaksirati 46 miliona evra (6 za pozajmicu, 40 za otkup ugovora).

🇧🇷 @douglascosta è a Torino 👍⚪⚫ pic.twitter.com/fg0b1dVAYk

— JuventusFC (@juventusfc) 11. јул 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.