Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Feb.2020, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović i Kuzmić do kraja sezone u FMP-u

Košarkaški klub Crvena zvezda poslao je svoje igrače Filipa Čovića i Ognjena Kuzmića u FMP do kraja sezone.

Kako se navodi u današnjem saopštenju na klupskom sajtu, Kuzmić će u FMP-u pokušati da se vrati u formu, posle povrede koju je zadobio u saobraćajnoj nesreći, pošto zbog teškog rasporeda u Zvezdi i čestih putovanja to nije mogao.

"On je doživeo tešku povredu prošlog leta >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i u ekipi FMP-a kroz kontinuirani trening i ritam oporavka koji nije mogao da se obezbedi u vrlo napornom kalendaru, uz igranje utakmica u četiri takmičenja i stalna putovanja, pokušaće da se vrati u prepoznatljivu formu koja ga je krasila prethodnih godina i učinila jednim od najboljih centara u Evropi", piše u saopštenju.

Kuzmić ima važeći ugovor sa Zvezdom i za takmičarsku sezonu 2020/2021.

Plejmejker Filip Čović takođe je promenio sredinu i do kraja sezone nosiće dres FMP-a.

Čović i Kuzmić mogli bi da debituju za FMP na predstojećem Kupu Radivoja Koraća u Nišu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nove promene u Zvezdi – Kuzmić i Čović na pozajmici u FMP-u!

Izvor: RTS, 11.Feb.2020

Košarkaši Crvene zvezde Ognjen Kuzmić i Filip Čović do kraja sezone nosiće dres FMP Železnika kao pozajmljeni igrači, objavio je srpski evroligaš. . Bez ikakvih ranijih najava, crveno-beli su na svom sajtu objavili...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.