Zvanično - Juventus doveo reprezentativca Severne Koreje!

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2019, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Juventus doveo reprezentativca Severne Koreje!

Nije šala.

Juventus je danas potvrdio kupovinu doskorašnjeg člana Kaljarija Kvang Song Hana.

Reprezentativac Severne Koreje je plaćen pet miliona evra, a pretpostavlja se da će prvo dobiti priliku u rezervnom timu Juvenutsa.

Han je privukao veliku pažnju na sebe još prošle godine kada umalo nije došlo dogovora sa "bjankonerima", ali je on ipak ostao u Peruđi kao pozajmljen igrač.

Na 39 utakmica postigao je 11 golova u veoma teškom takmičenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za napadače što je dovelo do velikog interesovanja.

UFFICIALE ✍ | Han Kwang Song è un nuovo giocatore bianconero!

L’attaccante della Corea Del Nord arriva dal Cagliari. Benvenuto! ⚪⚫#WelcomeHan pic.twitter.com/CcjfPHg3ro

— JuventusFC Youth (@JuventusFCYouth) September 2, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Juve dovao napadača: Za tri puta manje para od onoga što su im tražili prošlog leta

Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2019

Konačno su se spojili putevi Juventusa i Kvang Song Hana. Sverenokorejski napadač rođen 1998. godine je danas i zvanično potpisao ugovor sa Juventusom. Kaljariju će na ime obeštećenja biti isplaćeno 5.000.000 evra. Tri puta manje od onoga što je klub sa Sardinije tražio prošlog leta za Hana...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.