Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2020, 02:29

Zvanično: Fereira preuzeo Palmeiras

PAOK ga pustio za 600.000 evra

Posle senzacionalnih rezultata koje je Žorž Žezus napravio sa Flamengom, akcije portugalskih trenera su značajno skočile kod brazilskih klubova.

Pre nekoliko dana je Sa Pinto postao šef struke Vasko da Game, a od večeras je Abel Fereira i zvanično novi trener Palmeirasa. Portugalac se rastao sa PAOK-om i uputio se u Južnu Ameriku. Ako ništa drugo, barem jezik neće morati mnogo da lomi u konverzaciji sa igračima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i medijima...

Imao je Fereira lepe rezultate sa Bragom, koji su ga preporučili za PAOK, kada su solunski crno-beli tražili novog šefa struke. Ali, pošteno rečeno, nisu se usrećili sa nekadašnjim desnim bekom portugalske reprezentacije. Za tih godinu i četiri meseca, koliko je proveo na Tumbi, Fereira nije ostvario nijedan rezultat baš vredan pažnje: niti je uzeo neki trofej, niti je uspeo da uvede PAOK u Ligu šampiona prvi put u istoriji.

Tako da, male su šanse da je neko u Solunu zaplakao kada je Abel Fereira saopštio da je prihvatio ponudu Palmeirasa i da se seli za Brazil. Štaviše, Portugalac je u ugovoru sa crno-belima imao otkupnu klauzulu na 6.000.000 evra, ali je po informacijama brazilskih medija PAOK pristao da ga pusti za 10 puta manju sumu.

Brazilski novinar Marsel Rico je objavio informaciju da će Fereira u Palmeirasu zarađivati 120.000 evra mesečno.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.