Zvanično - Điđi dobio naslednika! (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2018, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Điđi dobio naslednika! (foto)

Ono što je prethodnih dana najavljivano, sada je i ozvaničeno na sajtu italijanskog šampiona.

Matija Perin je novi golman Juventusa!

Ovaj 25-godišnji čuvar mreže je u Torino stigao iz Đenove, a "Bjankoneri" su za njegove usluge platili 12 miliona evra, taj iznos će moći da isplate u naredne tri godine, a "Grifoni" bi na ime bonusa mogli da zarade i dodatna tri miliona evra.

Perin je reprezentativac Italije, jedan od najboljih golmana na Apeninima već >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << par godina, veliki broj klubova je dugo pokušavao da ga preseli u svoje redove, ali je on čekao Juve.

Ponuda je konačno stigla, u Torinu će naslediti Đanluiđija Bufona, koji je nakon 17 godina napustio Juve, a za mesto među stativama će se boriti sa bivšim golmanom Arsenala i Rome Vojčehom Šćešnjim, koji je član Juventusa od leta 2017. godine.

Perin je debitovao za Đenovu 2010. godine, šest sezona proveo je na "Luiđi Ferarisu", a igrao je i na pozajmicama u Padovi i Peskari.

Minule sezone je u čak 12 navrata sačuvao mrežu, samo je Sportijelo iz Atalante od italijanskih golmana imao bolji učinak od njega.

Perin je sa Juventusom parafirao ugovor do 2022. godine.

UFFICIALE: @MattiaPerin è bianconero! 🏳️🏴 🙌#WelcomeToJU

➡️ https://t.co/m2JcxeqbZl pic.twitter.com/ob9Q4rABJ8

— JuventusFC (@juventusfc) 08. јун 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.