Zvanično - De Hea ostaje, ali šta to znači?!

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2018, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - De Hea ostaje, ali šta to znači?!

Ekskluziva iz Engleske povodom sudbine španskog čuvara mreže.

Kako je "Skaj Sports" prvi preneo, Mančester junajted je rešio da iskoristi opciju koju je imao i automatski produži saradnju sa Davidom De Heom na dodatnih godinu dana.

Njegova saradnja sa klubom je isticala na kraju sezone puno se govorilo o sudbini španskog golmana, najpre se javio Juve, koji voli da dovodi igrače kojima ističe ugovor, a onda se u priču uključio i PSŽ koji je spreman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da plati i obeštećenje.

"Đavoli" žele da produže ugovor sa De Heom, Murinjo je nakon pobede nad Jang Bojsom istakao da i sam Španac želi da ostane u klubu, a postoji nekoliko opcija, tačnije dve, zbog kojih su u Junajtedu rešili da iskoriste mogućnost da saradnju sa španskim golmanom produže na dodatnih godinu dana.

Jasno je da su tako onemogućili zainteresovane strane da u pregovore sa De Heom krenu već u januaru, ali se postavlja pitanje koji je krajnji plan Junajteda.

Jedna opcija je to da su jednostavno kupili sebi vreme kako bi se na tenane dogovorili oko novog ugovor sa sjajnim golmanom, koji zahteva veliku platu, ali i da se "Đavoli" ozbiljno pojačaju kako bi bili konkurentni u borbi za trofeje na više frontova.

Druga opcija je da je Junajted na ovaj način obezbedio obeštećenje na njegovom odlasku narednog leta, klubovi u naredna dva prelazna roka neće moći da pregovaraju sa De Heom ukoliko im to Junajted ne dozvoli, pa tako imaju dve prilike da Španca prodaju, bolje rečeno jednu, kako najverovatnije neće želeti da se sa njim rastanu na startu naredne godine.

Bilo kako bilo, De Hea do kraja sezone sasvim sigurno ostaje na "Old Trafordu", a narednog leta ćemo saznati da li će Junajted uspeti da produži saradnju sa njim, ili će ga prodati.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

De Hea ne ide nigde – Junajted produžio ugovor s Špancem

Izvor: B92, 29.Nov.2018

Mančester junajted aktivirao je opciju da produži ugovor sa Davidom de Heom na još godinu dana, prenose mediji u Engleskoj...Prethodnih dana spekulisalo se o odlasku Španca, međutim Junajted je odlučio da produži saradnju sa možda i najboljim golmanom sveta...Ugovor španskog golmana istekao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.