Zvanično: Čelsi predstavio novo pojačanje

Izvor: B92, 04.Avg.2023, 11:43

Zvanično: Čelsi predstavio novo pojačanje

Francuski fudbaler i dosadašnji igrač Monaka Aksel Disasi potpisao je danas šestogodišnji ugovor sa Čelsijem, saopštio je taj premijerligaš.

Po navodima britanskih medija, transfer je vredan 45 miliona evra.

"Zaista sam ponosan što mogu da budem deo ove sjajne porodice. Nadam se da ću ovde postići velike stvari, da ću osvajati trofeje. Učiniću sve što mogu da ostvarim te ciljeve", rekao je Disasi za klupski sajt.

Ovaj 25-godišnji fudbaler je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 2020. godine igrao za Monako i za taj klub je odigrao 129 utakmica u svim takmičenjima. ;

Za reprezentaciju Francuske je upisao četiri nastupa i bio je deo tima koja je stigao do finala Svetskog prvenstva u Kataru prošle godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.