Zvanično, Bajern potpisao šefa struke! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2020, 18:28

Zvanično, Bajern potpisao šefa struke! (foto)

Gotovo.

Kako je i zvanično objavljeno na sajtu kluba, Hansi Flik je potpisao novi ugovor sa minhenskim Bajernom, te više nije vršilac dužnosti već prvi trener nemačkog šampiona.

Ovakav rasplet je najavljivan, Flik je sredinom sezone preuzeo ekipu od Nika Kovača, počeo je od starta da beleži odlične rezultate.

Uprava mu je sve više verovala, na kraju su odlučili i da mu daju ugovor za stalno.

Tako je nemački stručnjak, bivši Kovačev >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pomoćnik, potpisao saradnju sa Bavarcima do leta 2023. godine.

Hans-Diter Flik je trenersku karijeru počeo još 1996. godine u niželigašku Viktoriji Bamental, preuzeo je Hofenhajm 2000. godine i vodio klub u narednih pet godina.

Nakon toga je bio pomoćnik u Salcburgu, a onda i u nemačkoj reprezentaciji, punih osam godina je bio član stručnog štaba nacionalnog tima svoje zemlje.

U Bajernu je od minule godine, sada je postavljen i za šefa struka kluba za koji je svojevremeno kao igrač nastupao od 1985. do 1990. godine.

#Flick2023 🖊️ ✔️

— FC Bayern München (@FCBayern) April 3, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Opravdao poverenje: Flik u Bajernu do 2023. godine

Izvor: B92, 03.Apr.2020

Nemački stručnjak Hans Flik potpisao je ugovor sa minhenskim Bajernom do 2023. godine...Flik je preuzeo Bajern u novembru 2019. godine, kada je otpušten hrvatski trener Niko Kovač...Vodio je Bajern kao privremeni trener, a u decembru je saopšteno da će voditi klub do kraja sezone...Sada je stigla...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.