Žurka u Čačku, oproštaj Lalatovića

Izvor: Danas, 22.Maj.2015, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žurka u Čačku, oproštaj Lalatovića

Navijači crno-belih trebalo bi u nedelju da se potrude da koreografijom i podrškom nateraju fudbalere Partizana da u Čačku protiv Borca zaborave na poraz od Čukaričkog u finalu Kupa Srbije i da u poslednjem kolu trijumfom zaokruže 26. titulu u domaćem prvenstvu.

                 

U isto vreme (17.00) Nenad Lalatović oprostiće se sa Zvezdinim navijačima na stadionu “Rajko Mitić” u duelu sa ekipom Mladosti. Mladi stručnjak će gotovo izvesno >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << napustiti “električnu stolicu” na klupi crveno-belih sa kojom sedom više, ali i sa velikim iskustvom i naravučenijem koje će mu koristiti u nastavku trenerske karijere u nekom drugom klubu. Kladioničari već uveliko stavljaju velike svote novca na Spartak, koji bi trebalo da iskoristi emotivnu ispražnjenost fudbalera Čukaričkog i da se ujedno nada kiksu Napretka u Kruševcu protiv Rada kako bi izbegao ispadanje u niži rang takmičenja. Razne priče i kalkulacije kruže fudbalskom Srbijom uoči poslednjeg kola, za opstanak još strepe Jagodina, Borac i Voždovac, ali je njima posao olakšan jer se sastaju sa timovima koji su “iznad crte”. Ukoliko svih pet ekipa pobedi u poslednjem kolu, nešto će biti “trulo u državi Danskoj”, mada je pojedinim “davljenicima” poput Voždovca i bod u igri.

Raspored i tabela

30. kolo

nedelja

Borac - Partizan     17.00

Crvena zvezda - Borac     17.00

Spartak - Čukarički     17.00

Radnički N. - Voždovac     17.00

Jagodina - OFK Beograd     17.00

Napredak - Rad     17.00

Novi Pazar - Donji Srem     17.00

Vojvodina - Radnički 1923     17.00

Tabela: Partizan 70, Crvena zvezda 61, Čukarički 57, Vojvodina 49, Novi Pazar 44, Mladost 40...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.