Žreb za LE: Roma na Sevilju, Oli opet sa Englezima

Izvor: RTS, 28.Feb.2020, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žreb za LE: Roma na Sevilju, Oli opet sa Englezima

Žrebom u Nionu određeni su parovi osmine finala Lige Evrope, a derbi dvomeč ove runde igraće španska Sevilja i italijanska Roma. Olimpijakos ponovo sa Englezima.
Kolarov i "vučica" će koplja ukrstiti sa timom koji je prethondih godina imao puno uspeha u drigom po snazi evropskom takmičenju, dok će grčki Olimpijakos, nakon spektakularnog prolaska protiv Arsenala, ponovo igrati sa engleskim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << timom - Vulverhemtonom.

Junajted će na megdan prijatnom iznenađenju iz Linca, dok će "srpski" Ajntraht, ukoliko sa uspehom prebrodi večerašnji odloženi revanš protiv Salcburga, igrati sa Bazelom.
Parovi osmine finala: 
Bašakšehir - Kopenhagen
Olimpijakos - Vulverhempton
Rendžers - Bajer Leverkuzen
Volfsburg - Šahtjor
Inter - Hetafe
Sevilja - Roma
Ajntraht F./Salcburg - Bazel
LASK - Mančester junajted
Prve utakmice su na programu 12. marta, a revanši su sedam dana kasnije.
Finale se igra u Gdanjsku 27. maja.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žreb za osminu finala LE: Roma protiv Sevilje, Inter-Hetafe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2020

Fudbaleri Rome u osmini finala Lige Evrope igraće protiv višestrukog osvajača trofeja Sevilje, odlučeno je danas žrebom u Nionu...Biće to i svojevrstan srpski derbi jer za Romu igra Aleksandar Kolarov, a dres Sevilje nosi Nemanja Gudelj...U ovoj rundi videćemo još jedan italijansko-španski duel...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.