Žorić i Tomas za pobedu Cibone u Skoplju

Izvor: B92, 23.Okt.2017, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žorić i Tomas za pobedu Cibone u Skoplju

Košarkaši Cibone pobedili su MZT iz Skoplja sa 83:76, u poslednjoj utakmici petog kola ABA lige

Klub iz Zagreba predvodili su Luka Žorić sa 25 poena i sedam skokova, kao i Marko Tomas sa 22 poena, sedam skokova i dve asistencije.

Utakmica je tokom tri četvrtine bila veoma efikasna, ali je onda u poslednjoj deonici Cibona zaigrala mnogo bolje u odbrani gde se domaći košarkaši nisu snašli.

Cibona je 4/4 dobila sa 16:11, a odlučujići poen postigao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Žorić na 46 sekundi do kraja kada su gosti otišli na +5.

Pored Tomasa i Žorića, solidno je odigrao i Melvin Klivlend koji je meč završio sa sedam poena, osam skokova i četiri ukradene lopte.

U poraženom sastavu Trajkovski je ubacio 25 poena, Lalić 16, odnosno Garsija 14.

Cibona u petak dočekuje Partizan, dok MZT u ponedeljak gostuje Crvenoj zvezdi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Žorić vodio Zagrepčane do pobede u Skoplju (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2017

Utakmicom u Skoplju kompletirano peto kolo ABA lige...Košarkaši Cibone ostvarili su večeras treću pobedu u novoj sezoni regionalnog takmičenja, pošto su večeras u poslednjoj utakmici petog kola savladali MZT u Skoplju sa 83:76...Posle ravnopravne borbe u prvoj četvrtini, zanimljiv razvoj događaja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.