Zorana upucala normu za Olimpijske igre 2020!

Izvor: Mondo, 04.Sep.2018, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorana "upucala" normu za Olimpijske igre 2020!

Reprezentativka u streljaštvu Zorana Arunović prva je srpska sportistkinja koja je obezbedila nastup na Igrama u Tokiju osvajanjem drugog mesta na Svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji

Foto: MN Press

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović u disciplini vazdušni pištolj osvojila je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji i došla do prve srpske norme >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za Olimpijske igre u Tokiju.

Arunović je imala rezultat od 239,8 krugova, za 1,3 lošiji od Grkinje Ane Korakaki, osvojivši svoju petu svetsku medalju.

Na šampionatu u Čangvonu srebro je osvojio i Damir Mikec u disciplini malokalibarski pištolj na 50 metara, koja nije u olimpijskom programu.

Mikec je imao 562,3 kruga, za 1,9 slabije od Indijca Oma Prakaša Mitarvala, dok je treći bio Korejac Demjung Li sa 560,4.

Treće srebro za Srbiju doneli su u ekipnoj konkurenciji malokalibarskim pištoljem Mikec, Duško Petrov i Dimitrije Grgić.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SREBRO ZLATNOG SJAJA: Zorana Arunović prva iz Srbije obezbedila učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2018

Novo odličje na Svetskom prvenstvu u Čangvonu...Zorana Arunović, naša reprezentativka u streljaštvu, prva je od sportista iz Srbije obezbedila učešće na Olimpijskim igrama čiji je domaćin Tokio 2020. godine. Arunovićeva je u disciplini vazdušni pištolj na Svetskom prvenstvu u Čangvonu osvojila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.