Zola umesto Ančelotija u Čelsiju?

Izvor: Vesti-online.com, 10.Maj.2011, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zola umesto Ančelotija u Čelsiju?

Uprava fudbalskog kluba Čelsi namerava da otpusti trenera Karla Ančelotija i da na to mesto umesto njega dovede bivšeg igrača tog kluba Đanfranka Zolu, preneli su britanski mediji.

Čelsi ove sezone gotovo sigurno neće odbraniti titulu u Premijer ligi, pošto dva kola pre kraja šampionata zaostaje za vodećim Mančester junajtedom šest bodova. "Plavci" su u nedelju na Old Trafordu izgubili od Junajteda sa 1:2.

Izvor Skaj Sportsa naveo je da je bivši trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Vest Hema Zola najozbiljniji kandidat za novog trenera Čelsija. Bivši reprezentativac Italije je tokom karijere za Čelsi odigrao 312 utakmica, postigao 80 golova i osvojio šest trofeja.

Mediji navode za uprava Čelsija još nije kontaktirala Zolu, a portparol kluba nije želeo da komentariše spekulacije o promeni trenera. Zola je po završetku igračke karijere. 2006. godine, bio asistent selektoru mlade reprezentacije Italije Pjerluiđi Kaziragiju, a od 2008. do 2010. godine predvodio je Vest Hem.

Ančeloti je 1996. godine bio trener Parme, kada je upravo Čelsiju sa 4,5 miliona funti prodao Zolu. Italijanski trener je u nekoliko navrata rekao da želi da ostane na

Stamford Bridžu.

"Moraćemo da sačekamo dve nedelje - a to nije mnogo. Nadam se da ću ostati u Čelsiju, ali o tome drugi odlučuju", rekao je Ančeloti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.