Žoc ima JAK tim na okupu: Tu je Kalinić, ali i Štimac

Izvor: Mondo, 26.Avg.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Žoc" ima JAK tim na okupu: Tu je Kalinić, ali i Štimac

Nekadašnji reprezentativac Srbije kao slobodan igrač trenira sa Fenerbahčeom, što je redovna praksa kod Željka Obradovića u vreme velikih turnira kada nema čitavu ekipu na okupu.

Turski vicešampion Fenerbahče počeo je ovog ponedeljka pripreme za novu sezonu u kojoj žele da zabeleže bolje rezultate nego lane, kada su ih povrede u ključnom delu velikih takmičenja "sasekle" na putu ka dva najvažnija trofeja - prvenstvu i Evroligi.

U novoj sezoni Fener će >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izgledati drugačije, Marko Gudurić i Nikolo Meli su otišli u NBA, a pojačali su ih Nando de Kolo (CSKA), Leo Vesterman (Žalgiris) i Derik Vilijams (Bajern)

Od pomenutih igrača samo je De Kolo sa reprezentacijom Francuske, odnosno Melih Mahmutoglu i Ahmet Duverioglu sa Turskom, kao i Kostas Slukas s Grčkom, dok su svi ostali igrači na raspolaganju Željku Obradovića na početku novih priprema.

Tu su Kalinić, Vesterman, Lovernj, Veseli, Dikson, Vilijams i drugi, pa se može reći da "Žoc" dugo nije imao jači tim na okupu u vreme velikih takmičenja.

Naravno, kao i prethodnih godina, Željko Obradović voli da "doda" nekoliko igrača na treninzima, pa tako pozove one bez ugovora, tako da je ovoga puta mesta bilo i za Vladimira Štimca, koji je juče proslavio rođendan.

Osim njega na treninzima Fenerbahčea će formu održavati i Ivan Buva, Karl Engstrom, Milan Aćimović, Burak Ešlik, Oguz Savaš i Feđa Cukle.

Podsetimo, Fenerbahče će u sklopu priprema igrati i na turniru u Klužu na kom će, pored istoimenog kluba koji vodi Duško Vujošević, učestvovati i Partizan i Mornar.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.