Znamo koliko je teško Srbiji

Izvor: B92, 31.Jul.2021, 18:33

"Znamo koliko je teško Srbiji"

Novak Đoković je zbog povrede ramena morao da se povuče iz borbe za 3. mesto u miks-dublu sa Ninom Stojanović i tako su bronzu osvojili Ešli Barti i Džon Pirs

Australijanci su veoma srećni zbog osvojenog olimpijskog odličja, ali je bivša šampionka Vimbldona Barti istakla da razume kako se osećaju navijači u Srbiji.

"Jasno je da je ovo veoma teško za Srbiju. Za Džona i mene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ovo ostvarenje sna. Činjenica da smo doprineli broju medalja za Australiju je neverovatna. Iskoristilo smo boravak u Tokiju, uživali smo u svakom trenutku. Vidi se direktna emocija sportista ovde, jasno je da je ovo vrhunac sporta i mnogih drugih stvari", izjavila je Barti.

Srećan zbog medalje bio je i njen dubl partner Džon Pirs.

"Jedan od naših ciljeva je bio da donesemo Australiji medalju, ovo je nešto zaista veliko za nas", rekao je Pirs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.