Znam da se drama prodaje, ali možemo li da pređemo preko toga?

Izvor: B92, 01.Okt.2022, 15:13

"Znam da se drama prodaje, ali možemo li da pređemo preko toga?

Kevin Durent, košarkaš Bruklin Netsa, želi da novinari prestanu da ga pitaju o situaciji koja se desila letos.

Durent je u pauzi između sezona zatražio trejd iz Bruklina, a nakon toga rekao da će ostati ili on, ili trener Stiv Neš i generalni menadžer Šon Marks.

Ratne sekire su na kraju nekako zakopane i Durent sada želi da se na njegovo ponašanje zaboravi.

"Možemo li da pređemo preko svega u nekom trenutku? Znam da je to zanimljiva priča. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Znam da je to okupiralo veći deo predsezone i da se drama prodaje, ali ja nisam propustio nijednu utakmicu, nisam bojkotovao treninge. I dalje sam tu", kazao je Durent.

Durent u novu sezonu ulazi sa Kajrijem Irvingom, koji je propustio prošlu jer nije želeo da se vakciniše, i novim pojačanjem Benom Simonsom, koji takođe nije igrao zbog povrede.

Kej Di je za to vreme beležio 29,9 poena, 7,4 skoka i 6,4 asistencije po meču, ali je ispao u prvoj rundi plej-ofa Istoka jer je dobio "metlu" od Boston Seltiksa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.