Zna se ko je MVP, čestitke od predsednika

Izvor: Mondo, 23.Jun.2019, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zna se ko je MVP, čestitke od predsednika

Za najboljeg golmana finalnog turnira Svetske lige u Beogradu proglašen je Hrvat, dok je najbolji strelac Japanac.

I da je dao samo ona dva gola u finišu finala sa Hrvatskom, od kojih pobedonosni na 17 sekundi do kraja po novoj "provali oblaka" u Beogradu, nagrada za najboljeg igrača finala Svetske lige ne bi mu pripala nezasluženo!

Ali, Filip Filipović znači za ovaj tim i srpski vaterpolo, u celini, mnogo više.

On je lider jedne od najdominantnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << generacija u istoriji ovog sporta, samim tim i MVP!

VIDEO: 17 SEKUNDI DO KRAJA, FILIP I MARKO OČI U OČI!

Poslušajte Filipovićeve reči posle dramatične utakmice sa velikim rivalom i 12. zlata za "delfine" od pokretanja Svetske lige 2002. godine.

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Hrvat, Marko Bijač, dok je najbolji strelac Japanac, Iniba Jusuke, sa 24 pogotka.

FOTO: OVAKO JE IZGLEDALA OLUJA NA "TAŠMAJDANU"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je na Twitteru zlatnu medalju našem timu i selektoru Dejanu saviću.

"Čestitam svim momcima iz reprezentacije Srbije na veličanstvenoj pobedi i ogromnom uspehu. Još jedanput obradovali ste celu Srbiju i hvala vam na svemu! Čestitam i reprezentaciji Hrvatske na izuzetnoj igri", naveo je predsednik na ovoj društvenoj mreži.

Vučić je čestitao srpskoj reprezentaciji i na zvaničnom Instagram nalogu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.