Zna se Azarova cena, ali i plata!

Izvor: Sportske.net, 07.Apr.2019, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zna se Azarova cena, ali i plata!

Sudbina belgijskog fudbalera sve izvesnija.

Kako stoje stvari, Eden Azar igra poslednje utakmice u dresu Čelsija.

Poznato je da je krilni fudbaler velika želja madridskog Reala, flertovao je sa "Los Blankosima" nebrojeno puta u medijima, izjavljivao kako mu je idol aktuelni trener Zinedin Zidan.

Utisak je da je sada idealna prilika za Real da reaguje i dovede ga u svoje redove, ima Azar ugovor sa Čelsijem do 2020. godine, a pritom bi "Plavci" mogli da dožive >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << veliki udarac zbog zabrane transfera.

Sada engleski mediji prenose da su sve manje šanse da reprezentativac Belgije ostane u Londonu, a navodno je poznato i za koliko bi ga "Plavci" pustili da ide, godinu dana pre isteka ugovora.

Naime, veruje se da bi Čelsi pristao na ponudu 116 miliona evra (100 miliona funti) za Edenove usluge.

To je prihvatljivo za Real, mada su oni pokušavali da se dogovore sa "Plavcima" za 80 miliona evra, ali čini se da bi na kraju mogli da izađu u susret zahtevima kluba sa "Bridža".

U Čelsiju žele da ga zadrže, spremni su da mu ponude i novi ugovor od 350 hiljada evra nedeljno, ali to izgleda neće biti dovoljno.

Real je dečački san Edena Azara, a spremni su i da mu daju šestogodišnji ugovor težak oko 400 hiljada evra na sedmičnoj bazi.

Dakle, sva je prilika da Azar igra poslednje mečeve u dresu "Plavaca", videćemo da li može klubu u kojem je stekao svetsku slavu da pomogne da se domogne trofeja u Ligi Evrope ili jednog od prva četiri mesta u Premijer ligi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.