Zmajevi počeli pripreme

Izvor: Sportske.net, 09.Jan.2018, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zmajevi" počeli pripreme

Superligaš iz naselja Braće Jerković "upalio je motore" i započeo pripreme za prolećni deo sezone.

Fudbaleri Voždovca odradili su u ponedeljak prvi trening u sklopu priprema za prolećni deo sezone tokom kojeg će primarni cilj biti plasman u plej-of, a zatim i napad na mesto koje vodi u Evropu.

Prozivku je izvršio novi šef stručnog štaba Miloš Veselinović koji će tokom proleća sarađivati sa Dejanom Đuričićem (prvi asistent), Vladanom Peraševićem (drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << asistent), Bojanom Isailovićem (trener golmana), Darkom Obradovićem (kondicioni trener), Predragom Stefanovićem (doktor), Markom Popovićem (fizioterapeut) i Ivanom Jaćevićem (fizioterapeut).



Prvom treningu, prisustvovali su sledeći fudbaleri:


Popović, Knežević, Karadžić, Milović, Gajić, Putinčanin, Mihajlov, Ivković, Pavlović, Petrović, Purtić, Ćirković, Duronjić, Ješić, Mašović, Gavrić, Georgijević, Stuparević, Srećković, Filipović, Blagojević, Perović, Luković, Pavlovski, Maksimović, Vidaković, Oreščanin, Kilibarda i Avram.

"Drago mi je da sam postao član Voždovca, ali i velika je obaveza. Više puta sam pomenuo, ali i sada ću. Radi se o zdravoj sredini i zdravom klubu. Očekujem dobru i dugoročnu saradnju i verujem da ćemo uspeti da ispunimo ciljeve koji su zacrtani. Nadam se da će moj stručni štab, zajedno sa mnom ispuniti sva očekivanja navijača i da ćemo nastaviti posao koji je ovde započet ranije", kazao je trener Miloš Veselinović.

Direktor FK Voždovac Goran Grkinić govorio je o ambicijama kluba i planovima za predstojeći prelazni rok.

"Ambicije kluba za ovu sezonu su da što pre izborimo plej of i prioritet nam je afirmacija mladih igrača, ali i da nametnemo svoj stil igre. Ukoliko se ukaže šansa za Evropom, iskoristićemo je", rekao je Grkinić.

Voždovac je uspeo da produži ugovore sa Dejanom Georgijevićem i Aleksandrom Filipovićem, ali postoji mogućnost da Georgijević ipak napusti klub.

"Najbliži odlasku je Dejan Georgijević. Imamo dosta interesovanja i za Ivkovića i Filipovića, ali i par ponuda, ipak sve smo za sada odbili. U razgovoru sa Dejanom Georgijevićem i najpre sa šefom stručnog štaba Milošem Veselinovićem, videćemo koje je najbolje rešenje za Dejana. Ukoliko, kojim slučajem ne bude ponuda koja zadovoljava naše želje i želje samog igrača, Dejan će ostati kod nas", naglasio je direktor Grkinić.

Voždovac će u sklopu priprema odigrati sledeće utakmice:

20.01. Radnički Obrenovac

24.01. ASC Poli Temišvar u 13:00 na Stadionu Voždovca

01.02. Zaglebje Lubin (Poljska)

04.02. Zenit Sankt Petersburg (Rusija)

04.02. Kairat (Kazakstan)

08.02. Zorja (Ukrajina)

11.02. Sinđelić

U prvom prolećnom kolu ekipa Voždovca gostuje u Novom Sadu ekipi Vojvodine 17. februara 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Počele pripreme i na Banovom brdu - Za EVROPSKI Čukarički!

Izvor: Sportske.net, 09.Jan.2018

Fudbaleri Čukaričkog okupili su se danas u Beogradu na početku priprema za prolećni deo sezone u kom, kako je rečeno, žele da izbore plasman u neko od evropskih takmičenja...Šef stručnog štaba ''Brđana'' Nenad Lalatović odmah je istakao šta je glavni cilj ekipe Čukaričkog u prolećnom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.