Zlato za Kukolja, srebro za Kovačevića

Izvor: NaDlanu.com, 23.Jun.2013, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlato za Kukolja, srebro za Kovačevića

Srpski džudisti Aleksandar Kukolj i Ljubiša Kovačević osvojili su danas zlatnu i srebrnu medalju na Mediterškim igrama u Mersinu.

Kukolj je u kategoriji do 90 kilograma pobedio u finalu Italijana Valtera Falentea, dok je Kovačević do srebra u kategoriji do 73 kilograma došao u borbi sa Turčinom Hasanom Vanliogluom. "Imao sam tri veoma teške borbe, jer sam u prvom kolu bio slobodan. Presrećan sam, pre polaska obećao sam da ću dati sve od sebe i, na svu sreću, ovoga >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << puta to je bilo dovoljno za pobedu“, izjavio je Kukolj. Kovačević je naveo da je od četiri borbe dobio tri, i u finalu izgubio od turskog takmičara."Publika je nosila mog protivnika, uspeo je da napravi jedan juko koji mu je doneo pobedu. U svakom slučaju, zadovoljan sam što sam doneo srebrnu medalju Srbiji“, rekao je Kovačević. Ranije danas plivač Ivan Lenđer osvojio je zlatnu medalju u disciplini 100 metara leptir rezultatom od 52,30 sekundi.(Tanjug)

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

MI: Zlato i srebro za džudiste

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jun.2013

Nove medalje za Srbiju na Mediteranskim igrama u Mersinu. .. ..Ovaj put su nas obradovali džudisti, koji su osvojili dve medalje. .. ..Aleksandar Kukolj je pobedio Italijana Valtera Falentea i okitio se zlatom u kategoriji do 90 kilograma, dok je Ljubiša Kovačević osvojio srebro u kategoriji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.