Zlatni Nemac bi opet da napusti klub!

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2016, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zlatni" Nemac bi opet da napusti klub!

Spekulisalo se i ranije da bi mogao da napusti Bundesligu, ali su ti navodi ubrzo demantovani od strane samog igrača.

Mario Gece se nije pronašao u Bajernu i to je jasno kao dan.

Bio je na izlaznim vratima kluba pre par meseci, Jirgen Klop ga je žarko želeo u redovima Liverpula, ali je nakon razgovora sa novim trenerom "Bavaraca" Karlom Anćelotijem, Nemac odlučio da ostane u Minhenu.

On je čak i otpustio svog agenta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji ga je u medijima uveliko selio u Premijer ligu.

Sada su stvari dobile novi tok, te bi Gece na kraju zaista mogao da napusti "Alijanc Arenu".

Ovaj 24-godišnji fudbaler će uprkos uverenjima Anćelotija da će igrati pod njegovim vođstvom, biti samo alternativa ofanzivcima poput Milera, Košte, Komana, Robena.

To je nedavno izjavio i izvršni direktor Bajerna Karl-Hajnc Rumenige, čovek koji je "molio" Gecea da ostane u Bajernu, kada su se pojavile prve glasine da bi mogao da obnovi saradnju sa Klopom.

Kako javlja ugledni "Bild", Mario Gece će najverovatnije napustiti "Alijanc Arenu" u ovom prelaznom roku, a svoju odluku fudbaler je preneo i svojim saigračima iz reprezentacije tokom Evropskog šampinata, koji je Nemačka završila u polufinalu.

Taman kad smo pomislili da će ostati u Bavarskoj, saga oko nastavka karijere mladog fudbaler ja dobila novi zaplet.

Ove informacije verovatno budno prate Klop ali i Arsen Venger, koji je takođe pokazao interesovanje za talentovanog ofanzivca.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.