Zlatna lopta kao Evrovizija

Izvor: B92, 14.Jan.2014, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatna lopta kao Evrovizija

Kristijano Ronaldo osvojio je u ponedeljak uveče Zlatnu loptu, a zanimljivo je videti kako se glasalo u našem okruženju.

Doskorašnji selektor Srbije Siniša Mihajlović je maksimalnih 5 poena dao Zlatanu Ibrahimoviću, a kapiten Branislav Ivanović se odlučio za Ronalda.

Selektor Hrvatske Niko Kovač odlučio se da maksimalan broj poena dodeli Franku Riberiju, a kapiten 'kockastih' Darijo Srna smatra da je u 2013. najbolji bio Kristijano Ronaldo.

Najzanimljiviji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su glasovi kapitena Makedonije Gorana Pandeva koji nije uopšte uvrstio ni Ronalda ni Mesija, a najveći broj poena je dao Rberiju.

Što se tiče Crne Gore, selektor Branko Brnović dao je Mesiju najveći broj glasova, a kapiten Mirko Vučinić smatra da je Ronaldo bio najbolji.

Ronaldo je na emotivnoj ceremoniji u Cirihu osvojio drugi put u karijeri Zlatnu loptu i tako prekinuo Mesijev niz od četiri titule.

Evo i kako su glasali kapiuteni i selektori selekcija bivše SFRJ:

Srbija:

Branislav Ivanović: Ronaldo, Mesi, Riberi

Mihajlović: Ibrahimović, Ronaldo, Mesi

Crna Gora:

Mirko Vučinić: Ronaldo, Mesi, Pirlo

Branko Brnović: Mesi, Ibrahimović, Ronaldo

Bosna i Hercegovina:

Emir Spahić: Riberi, Ronaldo, Ibrahimović

Safet Sušić: Riberi, Ronaldo, Ibrahimović

Makedonija:

Zoran Stratev: Mesi, Riberi, Ronaldo

Goran Pandev: Riberi, Kavani, Falkao

Slovenija:

Boštjan Cesar: Ibrahimović, Ronaldo, Riberi

Srećko Katanec: Ibrahimović, Mesi, Ronaldo

Hrvatska:

Darijo Srna: Ronaldo, Mesi, Ibrahimović

Niko Kovač: Riberi, Ibrahimović, Levandovski
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zlatna lopta kao Evrovizija

Izvor: B92, 14.Jan.2014

Kristijano Ronaldo osvojio je u ponedeljak uveče Zlatnu loptu, a zanimljivo je videti kako se glasalo u našem okruženju...Doskorašnji selektor Srbije Siniša Mihajlović je maksimalnih 5 poena dao Zlatanu Ibrahimoviću, a kapiten Branislav Ivanović se odlučio za Ronalda...Selektor Hrvatske Niko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.