Zlatna lopta FSS-a Mihajloviću i Tadiću

Izvor: RTS, 26.Nov.2019, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zlatna lopta" FSS-a Mihajloviću i Tadiću

Fudbalski savez Srbije izabrao je Sinišu Mihajlovića i Dušana Tadića za dobitnike tradicionalnog priznanja "Zlatna lopta” za najboljeg trenera i najboljeg igrača u 2019. godini. Priznanja najboljem treneru i igraču u 2019. godini biće uručena 20. decembra u 18 sati na svečanosti FSS u Narodnom pozorištu.
"Priznanje za trenera godine ide u ruke Siniše Mihajlovica, trenera Bolonje, osobe >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koja u sebi ima DNK pobednika. Jedan od retkih stručnjaka koji već godinama radi s uspehom u Seriji A", stoji u saopštenju FSS.

Za najboljeg igrača u godini na izmaku sezone FSS je izabrao Dušana Tadića, kapitena Ajaksa i jednog od najistaknutijih igrača u državnom timu, koji se nalazi u konkurenciji od 50 fudbalera za tim godine u izboru posetilaca sajta Uefa.
"Lider slavnog amsterdamskog kluba vodio je "kopljanike" kroz fantastično putovanje u Ligi šampiona, a fudbalski svet je danima prepričavao njegove bravure iz meča na stadionu "Santijago Bernabeu" sa madridskim Realom, ali i duela sa Juventusom, Totenhemom. Golovi i pre svega asistencije, njegov su zaštitni znak, a zahvaljujući tim bravurama u velikoj meri, Ajaks je osvojio triplu krunu u Holandiji i Evropa mu se ponovo klanja", navodi se.
Priznanja najboljem treneru i igraču u 2019. godini biće uručena 20. decembra u 18 sati na svečanosti FSS u Narodnom pozorištu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mihajloviću i Tadiću "Zlatna lopta"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2019

Fudbalski savez Srbije (FSS) izabrao je danas Sinišu Mihajlovića i Dušana Tadića za dobitnike tradicionalnog priznanja "Zlatna lopta“ za najboljeg trenera i najboljeg igrača u 2019. godini..."Priznanje za trenera godine ide u ruke Siniše Mihajlovića, trenera Bolonje, osobe koja u sebi ima DNK...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.