Zlatna Ivana: Ovo je samo početak!

Izvor: Mondo, 07.Mar.2015, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatna Ivana: Ovo je samo početak!

Pročitajte izjavu šampionke Evrope u skoku u dalj.

Foto: (AP Photo/Martin Meissner)

Srpska reprezentativka u skoku u dalje Ivana Španović izjavila je večeras da je presrećna zbog osvojene zlatne medalje na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Pragu i poručila da se neće zadržati na tom uspehu.

"Jako sam srećna zbog zlatne medalje i novog nacionalnog rekorda. Nadala sam se će daljina biti zaokružena i da ću baš na ovom takmičenje uspeti da oborim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tu magičnu granicu od sedam metara, ali i ovim sam jako zadovoljna. Svakako ovde nije kraj, ovo je još samo jedna stepenica više u mojoj karijeri, idemo dalje da pomeramo granice", rekla je Španovićeva za sajt Atletskog saveza Srbije.

IVANA ŠPANOVIĆ ŠAMPION EVROPE!

Ona je do zlatne medalje i državnog rekorda došla skokom od 6,98 metara, koji je ostvarila u trećoj seriji.

Drugo mesto zauzela je Sostene Mogenara-Tarum iz Nemcacke sa rezultatom 6.83 metara, dok je bronza pripala Rumunki Florentini Marincu, koja je skocila 6.79 metara.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.