Zizuov šoping se nastavlja u Italiji?

Izvor: Sportske.net, 15.Mar.2019, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zizuov šoping se nastavlja u Italiji?

Defanzivac je već kaparisan, spekuliše se o brojnim novim metama, još jedno novo ime u igri.

Real Madrid je početkom nedelje na mesto šefa struke umesto Santijaga Solarija postavio Zinedina Zidana.

Tako se francuski stručnjak vratio na klupu Madriđana nakon samo devet meseci, podsetimo da je letos, samo par dana nakon osvajanja trećeg vezanog trofeja u Ligi šampiona, dao ostavku na mesto trenera "Los Blankosa".

Sada se vratio u klub, napunio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je baterije kako kaže, a već mu je dovedeno i prvo pojačanje za narednu sezonu.

To je defanzivac Porta Eder Militao, Brazilac može da pokrije gotovo sve pozicije u zadnjoj liniji, te nema sumnje da će biti od velike koristi treneru Reala.

Spekuliše se i o brojnim drugim imenima, kapiten Liona je jedna od njih, više o tome OVDE.

Sada su se u španskim medijima pojavile informacije da se na Zidanovoj listi želja našao i talentovani fudbaler Rome Nikolo Zaniolo.

Ovaj 19-godišnji ofanzivni vezista je eksplodirao u dresu "Vučice" ove sezone, iako Rimljani imaju slabu sezonu, ovaj momak je veliko otkrovenje.

Pokušava uprava kluba iz Rima da potpiše novi ugovor sa bivšim fudbalerom Intera, ali je veliko interesovanje za Zaniola pokazao i Juventus.

Sada se u trku uključio i Real, skauti "kraljevskog" kluba pratili su ga tokom utakmice osmine finala između Porta i Rome.

Pratili su ga Madriđani navodno i zimus, ali je sportski direktor "Vučice" Monći odbio nalet kluba iz Madrida.

Sada, kada je Monći napustio Rim, put ka Zaniolu se otvorio, pa će uprava Reala pokušati da preseli talentovanog Italijana, koji je dobio i svoj prvi poziv od selektora "Azura" Roberta Manćinija, na "Santijago Bernabeu".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZIDAN ZASUKAO RUKAVE: Započinje sa ŠOPINGOM po Seriji A! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2019

Francuz zna šta treba činiti...Čelnici Real Madrida postavili su na mesto šefa stručnog štaba umesto Zinedina Zidana, koji je na tom mestu nasledio Santjaga Solarija. Francuz, kojem je ovo drugi mandat na klupi Madriđana, krenuo je u formiranje tima za narednu sezonu, a prema pisanju španskih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Zidan promešao karte, ali zasad nema rezultata (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2019, 18:19

Fudbaleri madridskog Reala dočekali su Seltu iz Viga na prvom meču po povratku Zinedina Zidana u klub...Vratio se Zizu posle devet meseci pauze, napunio je baterije i spreman je za nova osvajanja...Ove sezone ih najverovatnije neće biti, ona je poprilično izgubljena, ali je na francuskom stručnjaku...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.