Zizu: Klupa Reala? Prihvatio bih

Izvor: B92, 30.Mar.2015, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zizu: Klupa Reala? Prihvatio bih

Zinedin Zidan priznao je da bi prihvatio ponudu da preuzme Real Madrid kada bi mu Florentino Peres ponudi.

Legendarni 42-godišnji fudbaler trenutno vodi drugi tim Reala, a španski mediji spekulišu da bi on trebalo da nasledi Karla Ančelotija.

Prvak Evrope ne blista od starta 2015. godine, ispustio je prvo mesto u Primeri, pa je i Ančelotijev posao pod znakom pitanja.

„Ako bi mi ponudili da postanem trener Reala, svakako bih pristao. ali, Real trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ima trenera koji radi veoma dobar posao. A, ja sam u procesu učenja. Da li sam spreman? Nikada niste spremni, a i kada niste reći ćete da. Naučio sam mnogo od Karla i on zna šta mislim o njemu. On je savršen trener za Real“, rekao je legendarni Zizu.

On od 2006. godine, kada se oprostio od fudbala, nije bio trener nekoj prvoj ekipi, iako je bio asistent Ančelotiju prošle sezone.

Zidan je prethodno radio i sa Murinjom.

„Od Murinja sam naučio da on nikada ne odustaje. On jeste strog, ali je pošten. Možda deluje da se ne ponaša kako bi trebalo, ali on će uraditi sve za svoje igrače i iznad svega je pošten.“

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.