Izvor: RTS, 03.Sep.2021, 19:10

Živković pozitivan na koronavirus, propušta meč sa Luksemburgom

Srpski fudbaler Andrija Živković zaražen je koronavirusom, potvrdio je FSS. Živković je napustio kompleks u Staroj Pazovi i neće se naći u protokolu meča Srbije i Luksemburga.
Živković je redovnim testiranjem saznao da je pozitivan na koronavirus, dan pred meč sa Luksemburgom.

"U skladu sa medicinskim propisima i protokolima Uefe, Živković je po dobijanju konačnih rezultata napustio sportski centar. Dalji boravak u Srbiji provešće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u kućnoj izolaciji u skladu sa važećim zakonima Vlade Republike Srbije, koji se odnose na epidemiju koronavirusa", navodi se na sajtu FSS-a.
Preostali reprezentativci, uključujući i stručni štab A tima, dobili su negativne rezultate, tako da su na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću za meč protiv Luksemburga.
Srbija dočekuje Luksemburg u subotu od 18.00 časova na stadionu "Rajko Mitić". 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Živković pozitivan na korona virus

Izvor: Beta, 03.Sep.2021

Srpski reprezentativac Andrija Živković pozitivan je na korona virus, objavio je danas Fudbalski savez Srbije (FSS)."Posle redovnog testiranja obavljenog u petak ujutru dan pred utakmicu protiv Luksemburga utvrdjeno je da je igrač PAOK-a Andrija Živković pozitivan na virus COVID – 19. U skladu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.