Žiru dobio jasnu poruku, Milano ili Madrid!

Izvor: Sportske.net, 17.Dec.2019, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žiru dobio jasnu poruku, Milano ili Madrid!

Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan pozvao je igrača Čelsija Olivijea Žirua da u januaru napusti taj klub zbog male minutaže.

"Njegova situacija u Čelsiju se nije promenila u poslednja dva meseca. Za njega bi bilo bolje da ode u klub u kome će imati veću minutažu. Ako ne može da igra u Čelsiju, trebalo bi da ode tamo gde može da igra. Na njemu je da pronađe rešenje. Ne znam kakve ponude ima", rekao je Dešan, preneli su španski mediji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Pojedini mediji preneli su da su za francuskog fudbalera zainteresovani Atletiko Madrid i Inter.

"Videli smo se nedavno. Kao i svaki igrač, on odlučuje. Nastupi igrača u klubovima vode do poziva u reprezentaciju. On to zna. On mora da izabere najbolje rešenje", dodao je selektor svetskih šampiona.

Žiru je odigrao samo sedam utakmica ove sezone. On je prošlog januara iz Arsenala prešao na "Stamford Bridž" i od tada je postigao samo pet prvenstvenih golova, ali je učestvovao u trijumfu Francuske na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

Atletiko traži napadača zbog povrede Dijega Koste, koji će odsustvovati do februara. Spekulisalo se da je madridski tim zainteresovan za napadača Lajpciga Tima Vernera, ali bi u tom slučaju Atletiko morao da proda dvojicu svojih igrača.

Čelsi i Atletiko su u prethodnim sezonama pravili dogovore oko igrača, uključujući Dijega Kostu, Filipea Luisa, Tiboa Kurtou i Alvara Moratu.

U igri je i milanski Inter, kako Konte želi još jednog napadača i odavno je bacio oko na Žirua, koji je u Čelsi i stigao kada je on bio trener.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.