Zile doneo trijumf Bajernu, Veljković isključen

Izvor: RTS, 20.Apr.2019, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zile doneo trijumf Bajernu, Veljković isključen

Fudbaleri Bajerna svladali su Verder sa 1:0 u utakmici 30. kola Bundeslige i učvrstili se na prvom mestu na tabeli. Niklas Zike jedini strelac, Veljković dobio crveni karton. Ubedljiv trijumf Augsburga, pobede Leverkuzena, Majnca i Lajpciga.
Bajern je novim trijumfom ponovo stekao četiri boda prednosti u odnosu na Borusiju iz Dortmunda, koja u nedelju gostuje u Frajburgu.

Miloš Veljković olakšao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je posao Bavarcima na "Alijanc areni", pošto je u 59. minutu isključen zbog drugog žutog kartona.
Bajern je igrača više iskoristio u 75. minutu, kada je defanzivac Niklas Zile snažnim udarcem savladao golmana Verdera.
Augsburg je ubedljivo sa 6:0 savladao ekipu Štutgarta, koja ima sve manje šanse da zadrži prvoligaški status.
Leverkuzen je na svom terenu bio bolji od prežaljenog Nirnberga sa 2:0, dok je Majnc trijumfovao nad Diseldorfom 3:1.
Fudbaleri Lajpciga savladali su Borusiju iz Menhengladbaha sa 2:1 i  nalaze se na korak od plasmana u Ligu šampiona.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

I Veljković isključen, Bajern pobegao Borusiji!

Izvor: Mondo, 20.Apr.2019

Posle Milinković-Savića, crveni karton ove subote dobio je još jedan naš reprezentativac što je šampion iskoristio da odmakne rivalu za titulu...Sergej u Rimu, Miloš i Minhenu...Posle isključenja Sergeja Milinković-Savića na utakmici Serije A u kojoj je Lacio doživeo poraz na "Olimpiku" od...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.