Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2012, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ziki bez finala u Monte Karlu

Nenad Zimonjić i Mikael Ljodra nisu uspeli da izbore plasman u finale turnira u Monte Karlu, pošto su večeras posle velike borbe poreaženi od Nestora i Mirnjija.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATP Monte Karlo: Zimonjić bez finala

Izvor: Sportal.rs, 21.Apr.2012

Nenad Zimonjić nije uspeo da se plasira u finale u dubl konkurenciji na Mastersu u Monte Karlu. Najbolji srpski dubl teniser je u meču polufinala u paru sa Mikelom Lodrom izgubio od Maksa Mirnjija i nekadašnjeg partnera Danijela Nestora.

Nastavak na Sportal.rs...

Monte Karlo: Zimonjić i Ljodra bez finala

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2012

Nenad Zimonjić i Mikael Ljodra nisu uspeli da se plasiraju u finale ATP Masters turnira u Monte Karlu...Srpsko-francuski par poražen je od drugih nosilaca, Maksa Mirnjija i Danijela Nestora, posle velike borbe koja je trajala jedan sat i 20 minuta i koja je završena rezultatom 4:6, 6:4, 10:5...U finalu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.