Ziheraši, ovo je za vas!

Izvor: MozzartSport.com, 11.Avg.2017, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ziheraši, ovo je za vas!

Seltik ide na noge Patrik, na čijem stadionu nikada nije izgubio

Dominacija Seltika "boli"...

Šest godina bez konkurencije, uz isto toliko osvojenih titula, jasno govore da Kelti na Ostrvu nemaju konkurenciju. Put do "punjenja" vitrina raskrčio je večiti rival Rendžers 2012. godine, kada je zbog proglašenja bankrota morao u četvrtu ligu.

Ako se po jutru dan poznaje, Seltik će ponovo biti nemilosrdan. Jer, prvi na listi stradalih našao se Harts >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (4:1). Usledilo je dominantno izdanje u Kupu protiv Kilmarnoka (5:0), a večeras četa Brendana Rodžersa ide na noge redovnoj mušteriji - Patriku.

I jedni i drugi će igrati u nešto drugačijim postavama u odnosu na prvi ovosezonski meč, ali to ne potire činjenicu da će Seltik gotovo sigurno odneti tri boda sa Firhila, budući da nikada na ovom stadionu nije izgubio. Jedina pobeda Patrika dogodila se davne 1995. godine na Seltik Parku, kao i tri remija koju su Trešnjice uspele da izvuku na ukupno 28 okršaja.

Ziheraši, ovo je dvojka za vas!

Petak

20.45 Patrik - Seltik

Subota

16.00 Hamilton - Dandi


16.00 Kilmarnok - Harts

16.00 Rendžers - Hibernijan

16.00 Ros Kaunti - Aberdin

16.00 St. Džonston - Madervel

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.