Zidanovi uslovi za Bejla!

Izvor: Sportske.net, 12.Mar.2019, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidanovi uslovi za Bejla!

Daleko od toga da ne računa na njega, ali evo šta Francuz traži od Velšanina...

Garet Bejl nije veliki fan Zinedina Zidana, ali kako je svojevremeno rekao, ima profesionalni odnos sa francuskim internacionalcem.

Ipak, oni koji su požurili da ga "oteraju" iz kluba, biće verovatno iznenađeni pričom koja se danas pojavila u medijima.

Naime, Bejl ima čvrst ugovor i novac koji zarađuje u Realu nigde ne može da dobije. Bio je na spisku za prodaju kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Ronaldo bio u Madridu, sada su stvari drugačije, Real će dovesti verovatno Azara, ali su Mbape, Nejmar ipak nemoguće misije.

Zbog toga se priča da bi mogli da zadrže Bejla, da će Zidan razgovarati sa Velšaninom izneti mu svoje zahteve. Pre svega, Bejl mora više da bude deo tima, ne može da ignoriše svlačionicu, moraće da govori španski, koji zna, ali izbegava da priča, kao i da izgladi odnose sa Ramosom.

Velšanin naravno ništa ne mora, ali sa druge strane ne može da se ogluši o profesionalizam. On ne želi da se vrati na ostrvo, osim da pređe u Junajted što je nerealna opcija, Solskjer ga ne vidi kao pojačanje.

Sa druge strane odlazak u PSŽ ili neka vrsta razmene za Mbapea, takođe ne dolazi u obzir, niti Parižani pristaju, niti Bejl hoće u Francusku.

Njegova plata je prevelika za italijanske klubove, uz to ne postoji niko ko će platiti novac uložen u Bejla, odnosno oko 100 miliona evra koliko bi Real tražio.

Sledi kompromis na koji će svi morati da pristanu, a čini se da će Bejl, baš kao i Marselo i verovatno Isko, ostati u klubu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.