Zidanove glavobolje, nove povrede

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2020, 19:08

Zidanove glavobolje, nove povrede

Trener Real Madrida mora da kombinuje.

Pisali smo već o Zidanovom žestokom sastanku, a to nije jedini problem za Madriđane.

Ubrzo je stigla informacija da će Lukas Vaskez morati da pauzira naredne dve nedelje, ali je problem u tome i što je van stroja i Naćo Fernandes, dok je Dani Karvahal zamenjen na poluvremenu utakmice sa Eibarom iz predostrožnosti.

U prevodu, ukoliko Karvahal zaradi ozbiljniju povredu ili preoterećenje, što je izvesno usled žestokog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tempa, Zinedin Zidan će ostati bez desnog beka.

Vaskez je povremeno pokrivao tu poziciju, naročito kada je Zidan otpisao Odriozolu jesenas, ali Karvahal ostaje neprikosnoven.

Madridski mediji navode da je Karvahal danas trenirao sa ekipom, da povreda nije ozbiljna, da je osetio samo preoterećenje mišića.

Real u četvrtak dočekuje Valensiju, potom ide Real Sosijedadu u nedelju, a onda čeka Majorku i gostuje Espanjolu, a sve te utakmice Karvahal će biti jedina opcija, jer se Lukas Vaskez i Naćo neće oporaviti.

Takođe, treba istaći i da su se i Marselo i Serhio Ramos požalili na bolove u mišiću na meču sa Eibarom, tako da je u ovakvom sistemu "sreda-subota" svaki igrač važan.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.