Zidanova postava za kraj, koliko igrača se oprašta od Reala? (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2019, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidanova postava za kraj, koliko igrača se oprašta od Reala? (SASTAVI)

Real u matine terminu dočekuje Betis.

U poslednjem kolu španske Primere, fudbaleri madridskog Reala dočekaće Real Betis na svom "Santijago Bernabeu".

Real što pre želi da zaboravi tekuću sezonu, počeli su je sa Lopetegijem na klupi, bivšeg selektora Španije nasledio je Santijago Solari, da bi se nakon što su sve šanse za trofeje izgubljene na klupu Madriđana vratio Zinedin Zidan, devet meseci nakon što je napustio klub.

Jasno, Zidanov zadatak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je bio da do kraja sezone proceni na koga može da računa za narednu, kao i da polako sastavlja spisak igrača koje bi voleo da preseli na "Bernabeu" ovog leta.

Veliki broj igrača će izvesno napustiti "Los Blankose", prvi će otići Kejlor Navas, za njim verovatno idu i Marijan Dijaz i Brahim Dijaz, zatim Reguilon, Lukas Vaskez, Hesus Valjeho, Markus Ljorente, ali i Isko i Bejl, koji takođe nisu u planovima francuskog stručnjaka.

U postavi su se danas našli Navas, Ljorente i Brahim Dijaz, šansu sa klupe da se od Reala oproste čekaju Bejl, Isko, Reguilon i Lukas Vaskez.

Real Madrid: Navas, Karvahal, Varan, Naćo, Marselo, Modrić, Ljorente, Valverde, B. Dijaz, Benzema, Vinisijus Žunior

Real Betis: P. Lopez, Mandi, Bartra, Fedal, V. Karvaljo, Gerero, Katpum, Guardado, Žunior Firpo, Lo Selso, Loren



Utakmica na "Bernabeu" počinje u 12h.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Realova sezona za zaborav - Poraz za kraj, Navasu ovacije! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2019

Četa Zinedina Zidana je sezonu 2018/19 okončala porazom na "Santijago Bernabeu"...Fudbaleri madridskog Reala su na svom stadionu dočekali Real Betis, u okviru poslednjeg kola španske Primere...Sezonu 2018/19 okončali su porazom, ekipa iz Sevilje je u prestonici slavila sa 0:2 (0:0)...Zidan je izveo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.