Izvor: RTS, 22.Jan.2021, 14:26

Zidan zaražen koronavirusom

Francuski stručak na klupi Reala Zinedin Zidan zaražen je koronavirusom, saopštio je "kraljevski klub".
Real je saopštio da je Zidan bio pozitivan na testiranju na koronavirus.

Španski mediji izveštavaju da je veliko pitanje šta će biti sa igračima španskog velikana i da li će još neko od njih biti pozitivan na testiranju, jer su bili u kontaktu sa trenerom.
Francuski stručnjak dobio je nalaz testa svega dva dana nakon što je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vodio ekipu u Kupu Kralja protiv Alkojana, gde su "kraljevići" izgubili od trećeligaša.
Zidan će biti smešten u izolaciju, a utakmice madridskog kluba do njegovog oporavka vodiće pomoćnik David Betoni. 
Real je drugoplasirani na tabeli, sa sedam bodova iza Atletiko Madrida, a u subotu ima zakazanu utakmicu protiv Alavesa u gostima. 
Zinedin Zidan ima 48 godina, tokom igračke karijere nastupao je za Kan, Bordo, Juventus i Real.
U trenerskoj karijeri vodio je samo "kraljevski klub" i to u dva mandata, prvi put od 2016. do 2018, a drugi nakon godinu dana pauze.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.