Izvor: MozzartSport.com, 17.Apr.2021, 18:51

Zidan pozvao 13 igrača za utakmicu sa Hetafeom

Plus trojicu golmana

Kadrovski problemi postali su svakodnevnica za Zinedina Zidana. Kao da ga je neko prokleo, gotovo da nije bilo utakmice u aktuelnoj sezoni na kojoj je francuski stručnjak mogao da računa na čitav tim. Štaviše, neretko je morao bez nekolicine bitnih pojedinaca. I umesto da se brojka odsutnih igrača vremenom smanjuje, uglavnom se povećavala, te će Real Madrid na sutrašnjeg gostovanje Hetafeu u predgrađe glavnog grada otputovati sa 13 igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i trojicom golmana.

Povrede su u poslednje vreme posebno “udarile“ na defanzivnu liniju kraljevskog kluba. Serhio Ramos ima problem sa listom, van stroja je već neko vreme i Dani Karvahal, Rafael Varan još uvek nije dobio negativan test na korona virus, Lukas Vaskez je povredom u El Klasiku završio sezonu, a listi odsutnih pridružio se i Ferlan Mendi.

(4,90) Hetafe (3,50) Real Madrid (1,78)

Madridski klub je u medicinskom izveštaju ovog popodneva otkrio da je francuski levi bek povredio list, zbog čega će propustiti sutrašnji meč sa Hetafeom, kao i naredna dva protiv Kadiza i Betisa, ali će stići da se oporavi taman pred prvi polufinalni meč Lige šampiona sa Čelsijem.

Tako će Zidan na noge Bordalasovom timu sa samo četvoricom klasičnih defanzivaca – Alvarom Odriozolom, Marselom, Ederom Militaom i Viktorom Čustom iz Kastilje. Veliki hendikep, posebno u ovakvim okolnostima, predstavlja izostanak Kazemira, koji je u prethodnom kolu protiv Barselone zaradio suspenziju, te će Real svoj meč 31. kola odigrati bez trojice igrača sa najvećim brojem minuta u ovoj sezoni (Mendi, Varan, Kazemiro).

A šampionska trka tek što je dostigla vrhunac. Mada, ako je prethodnih godina neko znao da se nosi sa pritiskom, onda je to Zinedin Zidan.

Golmani: Kurtoa, Lunin, Altube

Odbrana: Militao, Marselo, Odriozola, Čust

Sredina: Kros, Modrić, Valverde, Isko

Napad: Benzema, Asensio, Vinisijus, Marijano, Rodrigo

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.