Zidan okupio igrače Reala, tu je bio i Luka Jović

Izvor: B92, 04.Apr.2020, 13:23

Zidan okupio igrače Reala, tu je bio i Luka Jović

Trener Real Madrida Zinedin Zidan organizovao je "onlajn" sastanak svih fudbalera "kraljevskog kluba".

Francuz je procenio da je u danima karantina zbog pandemije koronavirusa potrebno da igrači nastave da održavaju kontakte među sobom.

Zidan je u prethodne tri nedelje imao kontakte sa njima preko kondicionog trenera Gregorija Dupona, pa je odlučio da se sa njima susretne "oči u oči".

Organizovao je video-poziv kom su prisustvovali svi igrači, a među >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njima i Luka Jović, srpski reprezentativac koji se nalazi u samoizolaciji u Beogradu.

Tema razgovora nisu bili taktika ili budući planovi "kraljeva", već su fudbaleri i trener razmenili sopstvena iskustva o virusu koji je uzdrmao ceo svet.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.