Zidan bi da pokvari planove Pepu, odvešće mu najboljeg igrača?!

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2019, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan bi da pokvari planove Pepu, odvešće mu najboljeg igrača?!

Izgleda da će Madriđani narednog leta krenuti u napad.

Real Madrid je već krenuo sa rekonstrukcijom za sledeću sezonu, Zidan se vratio na klupu, kaparisan je i Eder Militao iz Porta.

Jasno je da se tu "Los Blankosi" neće zaustaviti, spekuliše se o brojnim igračima, od kapitena Liona do mlade nade italijanskog fudbala, više OVDE.

Poznato je da uprava želi i jedno veliko i dokazano ime, pisalo se o Nejmaru, Edenu Azaru i Kristijanu Eriksenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Engleski mediji prenose da je u igri još jedno ime, navodno je madridski Real veoma zainteresovan za Rahima Sterlinga.

Reprezentativac Engleske igra najbolju sezonu u karijeri, prema mnogima je i prvi kandidat za igrača godine u Premijer ligi.

Postigao je 19 golova za "Građane" ove sezone u svim takmičenjima, upisao čak 16 asistencija i jedan je od glavnih razloga što Siti i dalje sanja o osvajanju četiri trofeja.

Real je i ranije pokazivao interesovanje za njegove usluge, Zidan je javno 2015. godine priznao da "kraljevski" klub prati Sterlinga, a izgleda da je njegovim povratkom interesovanje Madriđana obnovljeno.

Ipak, pita se i Siti, u novembru prošle godine su potpisao ugovor sa Sterlingom do 2023. godine, težak 300 hiljada funti nedeljno.

Postoji i bojazan da bi "Građani" mogli da dobiju zabranu transfera, u tom slučaju uprava kluba sa "Etihada" će na sve načine pokušati da zadrži postojeći igrački kadar, kako bi ostali konkurentni za trofeje i narednih sezona.

Real ipak ume da bude ubedljiv, videćemo kako će se ova priča završiti narednog leta.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Kopljanici" počeli sa trošenjem Barsinog novca, stiže talentovani dvojac iz Brazila! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2019

Oko ova dva momka bi evropski klubovi uskoro mogli da se otimaju...Frenki de Jong igra svoje poslednje mečeve u dresu Ajaksa, kako je mladi vezista potpisao ugovor sa Barselonom i narednog leta će pojačati klub sa "Kamp Noua"..."Kopljanici" će na ime transfera zaraditi 75 miliona evra, dok bi na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.