Zidan: Real bi mogao da bude bolji tim bez mene

Izvor: B92, 21.Maj.2021, 19:14

Zidan: Real bi mogao da bude bolji tim bez mene

Fudbaleri Reala ovog vikenda igraju meč poslednjeg kola u La Ligi.

U subotu 22. maja od 18 časova domaćini su Viljarealu i ako žele da budu šampioni moraju da pobede, a da istovremeno vodeći Atletiko izgubi bodove u Valjadolidu.

Trener Zinedin Zidan se osvrnuo na meč sa "žutom podmornicom".

"Bila je ovo teška sezona, ali stigli smo do poslednje nedelje sa šansom da osvojimo titulu. Znamo da igramo sa Viljarealom, ekipom koja igra veoma dobro ove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone", kaže Zidan.

Još jednom su bila neizbežna pitanja o njegovoj budućnosti na klupi kraljevskog kluba.

"Imamo meč u subotu, to je važna stvar. Posle toga ćemo videti, imamo vremena za priču o tome. Sada nije trenutak. Posle 37 mečeva, mislite li da ćemo da potrošimo vreme pričajući o narednoj sezoni? Ja ili neko drugi, to nije ono što je ovde bitno. Važan je tim. Naredni meč je sve što nas zanima, to je istina", kaže Zidan.

Na pitanje, dali veruje da bi Real bio bolji sa nekim drugim na kormilu, nije oklevao sa odgovorom.

"Svakako. Volim svoje igrače mnogo i oni su me uvek spašavali na terenu. Uvek ću to ceniti. Lepo je što o meni imaju pozitivno mišljenje", zaključio je trener Reala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.