Zidan: Neću da iskoristim tu reč jer je ne volim

Izvor: B92, 20.Okt.2019, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan: Neću da iskoristim tu reč jer je ne volim

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan prokomentarisao je poraz svoje ekipe i govorio o razlorima za zabrinutost.

Real je poražen na gostovanju Majorki rezultatom 1:0.

Zidan je rekao da je najveći problem njegovih izabranika konstantnost, ali je istakao da reč "zabrinut" ne postoji u njegovom vokabularu.

"Problem je što moramo na svaka tri dana da pokažemo da smo dobri. To je problem, to se ne dešava. Neću da kažem da sam zabrniut jer ne volim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tu reč. Ali, ako želimo da ostvarimo uspeh ove sezone potrebna nam je konstantnost", konstatovao je Zidan.

Dodao je da Real nije prikazao svoju prepoznatljivu igru.

"Osećam se loše jer nismo igrali onako kako smo zamislili. Počeli smo kako smo počeli i bilo je teško. U drugom poluvremenu pokazali smo anksioznost jer nismo stvarali prilike", jasan je Francuz.

Real se sada okreće Ligi šampiona i duelu trećeg kola protiv Galatasaraja u Turskoj.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

IZGUBIO JE STRPLJENJE: Zidan PROGOVORIO o NAJVEĆEM problemu u Realu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2019, 00:11

Francuz otvorio dušu...Real je poražen na gostovanju Majorci minimalnim rezultatom, a trener Kraljevskog kluba, Zinedin Zidan, rekao je da je najveći problem njegove ekipe u konstantnosti. Francuz je dodao da su Madriđani bili "anksiozni" u drugom delu igre, s obzirom da nisu stvarali prilike, a...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.