Zidan: Ne kajem se zbog odlaska iz Reala

Izvor: B92, 15.Okt.2019, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan: Ne kajem se zbog odlaska iz Reala

Luka Zidan, francuski golman, rekao je da se ne kaje zbog odlaska iz madridskog Reala ovog leta.

Mladi čuvar mreže će ovu sezonu provesti na pozajmici u Rasingu iz Santandera.

Luka, sin Zinedina Zidana, nije mogao da se izbori za minute u "kraljevskom" klubu pored Tiboa Kurtoe i Alfonsa Areole, novopridošlice iz Pari Sen Žermena.

"Rezultati nisu onakvi kakve sam želeo, ali igramo sve bolje. Srećan sam što sam došao u ovaj sjajni klub, ljudi su me >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prihvatili. Bila je to velika promena, ali ja se osećam dobro. Ne kajem se što sam napustio Real Madrid, ovo je važan korak u mojoj karijeri", rekao je Zidan.

Zidan je ove sezone u devet navrata bio na golu Rasinga, ali klub iz Santandera ima samo devet bodova i nalazi se u zoni ispadanja španske Segunde.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.