Žestok udarac za Dinamo Vranje: 5:1 na Vavi!

Izvor: Mondo, 15.Mar.2019, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žestok udarac za Dinamo Vranje: 5:1 na "Vavi"!

Dinamo doživeo prvi poraz od zimske pauze. I to veoma ubedljiv.

Foto: MN Press

Bolno prizemljenje za najprijatnije iznenađenje fudbalskog "proleća" u Srbiji.

Dinamo Vranje je do ovog petka "vezao" pet mečeva bez poraza, u njima osvojio devet bodova i nagovestio da će se izvući iz borbe za opstanak.

Međutim, gostovanje u Bačkoj Topoli bilo je veoma neprijatno iskustvo za tim Dragana Antića:

OFK Bačka - Dinamo Vranje 5:1 (4:0)
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Problemi za goste počeli su od starta utakmice.

Antić je u 5. minutu morao zbog povrede da izvede iz igre vezistu Nikolu Jovanovića, a onda je četvrt časa kasnije ostao bez defanzivca Vladimira Ilića, koga je sudija Miloš Đorđić možda i prestrogo isključio.

Nedugo potom, počeo je brodolom Vranjanaca.

Od 31. do 45. minuta čak četiri puta se tresla mreža gostiju, počev od udarca Miloša Bjeloša, pa do hitaca dvostrukog strelca Milana Makarića i uz autogol Nikole Lakića.

Usledilo je poluvreme, na kojem je bilo sasvim jasno kako će se utakmica završiti.

Domaći su u nastavku postigli i evrogol, udarcem mladog veziste Marka Pantića sa više od 25 metara udaljenosti od mreže, a Vranjanci su savladali Bojana Zogovića u nadoknadi vremena, iz jedanaesterca koji je iznudio i realizovao bivši centarfor Radničkog iz Niša, Marko Mitrović.

Ovakvim ishodom, Dinamo je ostao u zoni ispadanja, a Bačka mu je odmakla na mirnijih pet poena prednosti. I zbog toga je ova utakmica bila važna i jednima i drugima.

"Crveni karton je bio presudni momenat. Imali smo dobru igru, povreda nas je poremetila u 5. minutu, a potom i crveni karton i to nas je pobilo skroz. Od tada ekipa nije postojala. Izmene su bile prinudne, ostali smo bez emocije, bez volje i želje. Ekipa je potonula bezveze, ne znam ni sam kako da kažem. Sve čestitke domaćinu na dobroj igri, mi smo im olakšali", rekao je Antić posle utakmice za TV Arena sport, uz kritike na račun svog golmana Lakića i rezerviste Vukajlovića.

"Oni su bili dve najslabije karike", dodao je Antić.

Pogledajte najzanimljivije detalje iz oba dela meča:

1. poluvreme

Izvor: MONDO/Arena sport

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.