Zenit za Subotića i Levandovskog nudi 70 miliona

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Jul.2013, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zenit za Subotića i Levandovskog nudi 70 miliona

Dugo toplo leto po pitanju transfera postaje sve vrelije, a posle vesti o rasipanju klubova za zapada Evrope, stiže bomba i sa istoka Starog kontinenta!
Čelnici Zenita žele da od Borusije Dortmund za 70 miliona evra kupe vršnjake Nevena Subotića i Roberta Levandovskog!
Ruski i nemački mediji preneli su kao ekskluzivnu vest da su čelnici Zenita odlučili da se pojačaju tandemom iz vicešampiona Evrope i da su od sponzora Gazproma dobili zeleno svetlo da ponude >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << čak 70 miliona evra za izuzetnog poljskog napadača i odličnog štopera reprezentacije Srbije.
U Zenitu žele da se ozbiljno pojačaju kako zbog pokušaja plasmana u Ligu šampiona, tako i zbog želje da skinu sa trona u Rusiji moskovski CSKA koji je već stekao prednost posle samo tri kola šampionata.
Mediji tvrde da će u Dortmundu teško odoleti ponudu iz više razloga.
Prvi je što Levandovskom narednog leta ističe ugovor i može već u januaru da potpiše za drugi klub kao slobodan igrač. Drugi, jer Zenit i Levandovskom i Subotiću nudi gotovo dvostruko veće plate nego što ih trenutno imaju u Dortmundu, pa je čelnicima kluba veoma teško da ih zadrže.
Subotić sa čelnicima Dortumnda ima ugovor na još tri godine, a procenjuje se da mu je tržišna vrednost oko 25 miliona evra.
U Rusiji mediji pišu da nije nemoguće da se bombastičan transfer Poljaka i Srbina ostvari već do kraja nedelje, a mnogo toga će zavisiti od pregovora koji bi trebalo da počnu sutra ili prekosutra kad se očekuje da delegacija Zenita stigne u Dortmund.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.