Zenga: Roma je kandidat za Skudeto

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2015, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zenga: "Roma je kandidat za Skudeto"

Trener fudbalera Sampdorije Valter Zenga rekao je danas da njegovu ekipu očekuje duel sa jednim od kandidata za osvajanje titule, ekipom Rome.

Sampdorija sutra na svom terenu dočekuje Romu u utakmici petog kola Serije A.

"Čeka nas duel s jednim od najjačih timova u ligi. Roma je jedan od kandidata za Skudeto. Moramo da budemo maksimalno koncentrisani", rekao je Zenga za italijanske medije.

Sampdorija je trenutno sedma na tabeli Serije A sa sedam bodova, dok je Roma četvrta sa bodom više.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zenga: Očekujemo težak meč sa Romom

Izvor: TV Arena Sport, 23.Sep.2015, 09:02

Trener fudbalera Sampdorije Valter Zenga rekao je da ih očekuje težak meč protiv Rome, za koju je takodje dodao da je jedna od kandidata za osvajanje titule Serije A..."Čeka nas duel s jednim od najjačih timova u ligi. Roma je jedan od kandidata za Skudeto. Moramo da budemo maksimalno koncentrisani",...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.