Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2020, 12:42

Ženesio nastavlja perfektni niz Guana

Klub iz Pekinga posle uvodna tri kola ima stopostotan učinak

Peking Guan je na samom startu nove sezone u kineskoj Superligi istakao kandidaturu za osvajanje titule. Carske straže posle tri odigrana kola imaju stopostotan učinak i jasno je da će braniocu naslova, Guangdžou Evergrandeu biti glavna prepreka na putu ka odbrani titule.

A velike su šanse da klub iz glavnog grada najmnogoljudnije zemlje na svetu nastavi perfektni niz, jer ga na zatvaranju četvrte runde >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u okviru grupe B, čiji se mečevi odigravaju u Sučuo, očekuje duel sa Hebeijem (14.00).

U klubu sa severa Kine ambicije su identične kao i prethodne sezone, tim će se boriti za sredinu tabele, odnosno opstanak u ligi, posebno nakon lošeg otvaranja šampionata. Hebei posle tri kola nema trijumf, na svom kontu ima dva boda, uz čak osam primljenih golova i četiri postignuta. Jasno je, odbrana, sastavljena od domaćih fudbalera, dok napad predvođen Brazilcima Markaom (dva gola) i Rikardom Gularom (gol i asistencija) zasad deluje sasvim pristojno.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Peking Guan ima dosta kvalitetniji tim. Za vicešampion Kine nastupaju Renato Augusto, Alan, Fernando, Sedrik Bakambu, Džonatan Vijeira, dok tim sa klupe predvodi bivši trener Liona, Bruno Ženesio. Superiorniji sastav, uz samopouzdanje stečeno na startu prvenstva, kao i rezultate u prethodnim međusobnim susretima – Peking slavio na tri od poslednja četiri – stavljaju Guan u ulogu izrazitog favorita. Prethodni duel dva tima odlučili su golovi Augusta i Bakambua sa bele tačke u nadoknadi meča.

KINA 1 – 4. KOLO

GRUPA A (DALIJAN)

Nedelja

Guangžou Evergrande - Šandong 0:1 (0:0)

/Go Tianju 59/

Guangdžou R&F - Đengsu 0:2 (0:2)

/Tešeira 22, 34/

Ponedeljak

Šangaj Šenhua - Daljen 2:2 (1:0)

/Šin-Vuk 7, Điegei 73 - Rondon 66, 90+3p/

Šenžen - Henan 1:2 (1:1)

/Meri 2 . Žipeng 44ag, Karanga 62/

GRUPA B (SUČOU)

Utorak

Šijadžunag - Tjenđin Teda 3:0 (1:0)

/Žong 9, Jifeng 81, Muriki 90/

Čungćing - Đingdao 0:0 (0:0)

Sreda

Šangaj SIPG - Vuhan (u toku)

14.00: (1,30) Peking Guan (5,30) Hebei (8,00)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.