Željko Obradović: Neki su počeli da jure ličnu statistiku

Izvor: MozzartSport.com, 06.Feb.2017, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Obradović: Neki su počeli da jure ličnu statistiku

Srpski trener ljut na igrače posle pobede u prvenstvu

Košarkaši Fenerbahčea su juče u mini-gradskom derbiju pobedili istanbulski Bujukšehir 76:69 i zadržali prvo mesto na tabeli, ali su se propisno namučili da poraze skromnog rivala.

Srpski trener Željko Obradović je uprkos pobedi bio nezadovoljan posle utakmice jer njegovi igrači nisu dovoljno ozbiljno shvatili obaveze na terenu. Obradovića je posebno iznervirala sebičnost nekih njegovih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izabranika…

“Nismo igrali dobro i mučili smo se do kraja jer su neki igrači igrali za sopstvenu statistiku.  Kada imaš 19 izgubljenih lopti i dozvoliš protivniku 16 ofanzivnih skokova, onda si u problemima. U jedno sam siguran: moji košarkaši će morati da igraju ozbiljnije jer ovaj put smo imali sreće i pobedili, ali drugi put neće biti tako”, upozorio je trofejni stručnjak svoje košarkaše.

Najefikasniji u Fenerovoj pobedi je bio naš reprezentatiuvac Bogdan Bogdanović sa 18 poena, dok je Mahmutoglu dodao 16.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.