Željezničar u Bijeljini preuzeo prvo mesto na tabeli

Izvor: N1 televizija, 23.Apr.2017, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željezničar u Bijeljini preuzeo prvo mesto na tabeli

Željezničar je na najbolji način iskoristio remi Zrinjskog u Tuzli u subotu (0:0) i pobedom protiv Radnika, dok je Sarajevo pred svojim navijačima propustilo priliku da ostane na dva boda od dve prvoplasirane ekipe.

Željezničar se sa gostovanja u Bijeljini vraća sa sva tri boda koja su ih nakon 27. kola dovela na prvo mesto na tabeli, sa bodom više od Zrinjskog.

Zajko Zeba je golom u 65. minutu doneo pobedu Željezničaru koji je meč završio sa igračem manje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << jer je samo minut nakon postignutog gola Stanić dobio direktan crveni karton.

Ipak, gosti su uspeli da odole Radniku i sačuvaju pobedu do kraja.

U narednom kolu Željezničar će u goste Slobodi, dok će Radniku koji je vezao dva poraza u doigravanju na noge doći ekipa Sarajeva.

Sarajevo je pred svojim navijačima na stadionu Asim Ferhatović odigralo nerešeno sa Krupom - 1:1.

Na taj način bordo tim je ispustio priliku da zadrži priključak sa Željezničarom i Zrinjskim i da ostane na dva boda razlike od vodećih timova. Ovako, Sarajevo ostaje na trećem mestu na tabeli sa 50 bodova - četiri manje od Zrinjskog i pet od Željezničara.

Mersudin Ahmetović je u 50. minutu bio precizan za vođstvo Sarajeva, ali je samo pet minuta kasnije Elvir Koljić doneo bod Krupi.

Tabelu pogledajte ovde, kao i sve rezultate.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.