Želja ubedljiv protiv fenjeraša

Izvor: Studnel.com, 26.Apr.2015, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želja ubedljiv protiv fenjeraša

U meču koji je odigran u hali OŠ Mika Antić, pobednik ni u jednom trenutku nije doveden u pitanje. Domaći su poveli u startu, a zatim je fenjeraš iz Lazarevca u četrvtom minutu preuzeo vođstvo, bilo je 2:1. U naredna tri minuta viđena je rezultatska klackalica, da bi nakon toga domaći rukometaši u potpunosti preuzeli kontrolu nad mečem. Vođstvo Želje raslo je iz minuta u minut, pa je tako niški >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << tim na odmor otišao sa +11 (23:12). U nastavku meča nije viđena ništa drugačija situacija, jer tim koji do sada nije osvojio nijedan bod nikako nije mogao da parira domaćima koji su na kraju brojali do 41 i rutinski upisali novu pobedu.
Železničar je u ovom meču igrao bez suspendovanog Bojana Stefanovića.
Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Milan Pavlov sa osam golova, slede ga Aleksandar Pavlović, Stefan Stefanović i Nikola Damnjanović sa po šest. Kod gostiju se istakao Marko Radovanović koji se deset puta upisao u strelce, Miloš Trivić dodao je šest pogodaka.
Sada sledi dvonedeljna pauza zbog obaveza nacionalnog tima u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2016, nakon čega se nastavlja takmičenje. Železničar tada gostuje Planinki u Kuršumliji.
ŽELEZNIČAR − KOLUBARA 41:28 (23:12);
Hala OŠ Mika Antić, Niš;
Sudije: Uroš Koprivica / Dragan Milošević;
Sedmerci: Železničar 2 (2), Kolubara 2 (1);
Isključenja: Železničar 2 minuta, Kolubara 4 minuta;
Železničar: Jelovac, Porobić 2, Pavlović 6 (1), Prokić 2, Basarić, Denić, Pernar 2 (1), S. Stefanović 6, Mađar 4, Stojanović, Damnjanović 6, Pavlov 8, Petković 1, Zlatanović, Mitić 4;
Kolubara: Đukić, Mladenović, Radojičić 4, Grujić 2, Milošević 1, Krupniković, Lukić 3, Ristić, Trivić 6, Tešić, Lazić, Todorović 2, Radovanović 10 (1), Mitrović.

rukometni klub zeleznicarplejautpeto kolopobedarukometni klub kolubara

Nastavak na Studnel.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.