Zdravstveni radnici od danas mogu da se vakcinišu bilo gde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2021, 07:51

Zdravstveni radnici od danas mogu da se vakcinišu bilo gde

Radi brže imunizacije, od danas će biti uvedeno da svaki zdravstveni radnik može da se vakciniše sa dostupnom vakcinom na svakom mestu koje je za to određeno, izjavio je državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Mirsad Đerlek.

Đerlek je za Tanjug rekao da će zdravstveni radnici moći da se vakcinišu u periodu od 14 do 15 časova.

On je istakao da su zdravstveni radnici vrlo opterećeni, zbog čega se Vlada Srbije odlučila za taj međutermin između dve smene.

Đerlek je najavio i veliku akciju vakcinacije zdravstvenih radnika tokom vikenda u svim zdravstvenim ustanovama širom Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zdravstveni radnici od danas mogu da se vakcinišu bilo gde od 14 do 15 časova

Izvor: Radio 021, 22.Jan.2021

Radi brže imunizacije, od danas će biti uvedeno da svaki zdravstveni radnik može da se vakciniše sa dostupnom vakcinom na svakom mestu koje je za to određeno, izjavio je državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Mirsad Đerlek...Đerlek je rekao da će zdravstveni radnici moći da se vakcinišu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.