Zbog čega je promenjen termin utakmice Zvezda - Mladost?

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2016, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog čega je promenjen termin utakmice Zvezda - Mladost?

Sve utakmice 18. kola Superlige igraće se u sredu, osim one na Marakani. Zašto?

Kao što znate, 18. kolo domaćeg šampionata odigraće se u ''vanrednom'' terminu, u sredu 30. novembra, sa jednim izuzetkom.

Termin odigravanja utakmice između Crvene zvezde i lučanske Mladosti pomeren  je za dan kasnije, pa će ovaj meč na Marakani biti odigran u četvrtak od 18 časova.

Ova informacija je potvrđena i na zvaničnom sajtu Crvene zvezde, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i na zvaničnom sajtu Superlige, ali se ne pominje razlog za ovo ''mini-odlaganje''.

Pojedini mediji navode da su u pitanju ''bezbednosni razlozi'', jer se dan ranije, takođe od 18 časova, igra derbi u Novom Sadu između Vojvodine i Partizana...

Bilo kako bilo, u Zvezdi željno iščekuju ovaj meč, s obzirom da Zvezda mesec dana nije igrala na svom terenu, pošto je u prethodna tri kola gostovala u Čačku, Kruševcu i Gornjem Milanovcu i sa sva tri gostovanja se vratila sa maksimalnim brojem bodova.

Klub iz Ljutice Bogdana je saopštio da je cena ulaznica nepromenjena i da iznosi 200 dinara za severnu tribinu, 300 za istočnu, a 400 za zapadnu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.